A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

НОВИНИ

НОВИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР ДЛЯ ПЕРШОКЛАСНИІКВ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Головним пріоритетом Нової української школи залишається створення належних умов для навчання здобувачів початкової освіти, раціональне використання потенціалу педагогічних працівників, упровадження в освітній процес концептуальних засад Нової української школи. Сучасний освітній простір дасть можливість перетворити заклади освіти на інноваційне середовище, у якому учні отримають навички та вміння самостійно здобувати знання, зможуть їх застосовувати у практичній діяльності.

23:54 06.08.2020

Кабінет Міністрів України продовжив карантин до 31 серпня 2020 року і затвердив поділ країни на 4 типи епідемічних зон та критерії такого поділу.

Відповідна постанова ухвалена на засіданні Уряду 22 липня 2020 року. Постановою Кабінету Міністрів України про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на територіях із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 регламентується встановлення карантину на території країни в залежності від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях - встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

23:52 06.08.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень