A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

Серпнева конференція освітян -2021 відбулася в Андріяшівській громаді

Дата: 01.09.2021 16:13
Кількість переглядів: 60

        Особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів-серпнева конференція педагогічних працівників, яка відбулася у  святковому залі будинку культури.  

        Участь у заході взяли сільський голова  Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області Інна ДИБЧИНСЬКА, керівництво Сумської обласної та Роменської організації профспілки працівників освіти і науки України  Сергій ОСАДЧИЙ, Василь РЕМІНЕЦЬ, голова селянського (фермерського господарства) «Урожай» Михайло ШЕВЧЕНКО, депутати Андріяшівської сільської ради  Володимир ШЕВЧЕНКО та Іван КРИВОЗУБ, начальник відділу освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Людмила ЄВДОКИМОВА, представники Відділу, керівники, педагоги, вихованці  закладів освіти.

        У ході святкової зустрічі підбивали підсумки минулого навчального року, обговорювали завдання, які стоять перед учасниками освітнього процесу у новому 2021-2022 навчальному році, окреслили нагальні проблеми та шляхи їх вирішення.

        Зі словами подяки за нелегку і важливу справу в галузі освіти звернулася до педагогічних колективів очільниця громади Інна ДИБЧИНСЬКА.

        Керівники Сумської обласної та Роменської організації профспілки працівників освіти і науки України  Сергій ОСАДЧИЙ і  Василь РЕМІНЕЦЬ звернулися до присутніх зі словами привітань, вручили Почесні нагороди членам  первинних профспілкових організацій.

       Михайло ШЕВЧЕНКО, голова селянського (фермерського господарства) «Урожай» подякував освітянам за виховання підростаючого покоління та запевнив у подальшій співпраці.

      Представники депутатського корпусу Андріяшівської сільської ради пообіцяли плідно співпрацювати, підтримувати освітянську галузь.

       Про готовність закладів освіти, що функціонують на території громади,   до роботи в новому навчальному році  та опалювальному сезоні говорила очільниця освітянської галузі. У своєму виступі Людмила ЄВДОКИМОВА зазначила про важливість розвитку освіти в громаді.

«У 2021-2022 навчальному році зусилля відділу освіти, молоді та спорту Анріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області  будуть спрямовані на подальше зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, забезпечення покращення умов доступності до якісної освіти. Дякую кожному з вас за те, що створюєте безпечне середовище для учнів, за вашу нелегку працю у навчанні та вихованні майбутнього України.», -  зазначила посадовець.

      У ході конференції грамотами, подяками та Почесними нагородами були відзначені  керівники, працівники освіти за вагомі здобутки у своїй галузі.

     Квіти та подарунки вручили молодим педагогам, директору Комунального закладу Андріяшівської сільської ради-центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, які поповнили ряди вчительської спільноти громади.

       Усім присутнім юні таланти дарували гарний настрій та щирі посмішки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень