A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

Фестиваль ініціатив дитячого самоврядування

Дата: 27.09.2021 14:06
Кількість переглядів: 89

           

Відбувся обласний фестиваль  ініціатив дитячого самоврядування

         24 вересня 2021 року у м. Суми на базі комунального закладу Сумської обласної ради-обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю проходив заключний етап фестивалю ініціатив дитячого самоврядування, спрямованих на розвиток  місцевих громад  в межах обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду».  

         Лариса ТИХЕНКО, директор  комунального закладу Сумської обласної ради-обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, привітала всіх присутніх, запевнила про те, що  реалізація проєктів спонукає дітей і молодь до творчого саморозвитку, формує загальнолюдські цінності.

  Соціально-освітній проєкт «Благоустрій та відпочинковий простір у громаді» представили вихованці комунального закладу Андріяшівської сільської ради-цетру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, учениці 11 класу Андріяшівського ліцею-закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області, Софія ШУЛЬЖЕНКО та Вікторія СИДОР під керівництвом Лариси  ГУПАЛО, педагога-організатора закладу.

 Лідери учнівського самоврядування довели, що вони дієві, інтелектуальні, мають багато креативних ідей і готові реалізовувати  їх в громаді за підтримки  місцевої влади, співпраці з громадськими організаціями, жителями, однодумцями.

      До участі у заході долучилися члени  учнівського самоврядування Сумщини, які демонстрували теоретичні  та  практичні  навички  лідерства, презентували свої роботи.

    Всім учасникам фестивалю  вручили сертифікати про участь, побажали   активності, впевненості, конкретних справ, спрямованих на розвиток  своїх громад.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень