A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

НОВИНИ

Нарада працівників психологічної служби

04.01.2022 Відділом освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради було проведено нараду-практикум для працівників психологічної служби закладів освіти Андріяшівської сільської ради. Основним питанням наради стала необхідність посилення захищеності дітей від насильства і складних життєвих обставин, належної організації роботи з постраждалими дітьми та здійснення з учасниками освітнього процесу інформаційно-просвітницьких заходів з питань запобігання та протидії насильству, у тому числі стосовно дітей та за участі дітей. Розглянули та обговорили найбільш нагальні питання в організації діяльності психологічної служби.

15:23 14.01.2022

Сучасні очисні фільтри в закладах освіти

В закладах освіти Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області встановлено сучасні очисні фільтри для води та питних фонтанчиків.

14:44 11.01.2022

14 листопада олімпіада з Історії

Відповідно графіку проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, 14 листопада відбулася олімпіада з історії. Під час виконання завдань були дотримані інструктивні рекомендації щодо проведення олімпіад у дистанційному форматі.

21:30 14.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень