A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

Щодо завершення ЗНО-2020 та видачі документів про повну загальну середню освіту

Дата: 06.08.2020 23:56
Кількість переглядів: 63

Зовнішнє незалежне оцінювання - 2020 проходило з 25 червня по 17 липня у безпечних умовах, відповідно до рекомендацій державного санітарного лікаря.

У Андріяшівській ОТГ, а безпосередньо у Андріяшівському ліцеї – закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Андріяшівської сільської ради зовнішнє незалежне оцінювання виконували 11 учасників з різних предметів. З них: математика - 1 учасник, українська мова та література - 11 учасників, англійська мова - 1 учасник, історія України - 1 учасник, біологія - 3 учасники, географія - 2 учасники.

На нараді при начальнику відділу освіти, молоді та спорту, культури, у справах дітей виконавчого комітету Андріяшівської сільської ради Л.М. Євдокимовій 22.07.2020 року розглянуто питання завершення ЗНО-2020 та порядок видачі документів про повну загальну середню освіту випускникам. Відповідальним за видачу документів дано доручення отримати свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та організувати з дотриманням всіх карантинних вимог, видачу документів випускникам у закладі освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень