A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

НОВИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР ДЛЯ ПЕРШОКЛАСНИІКВ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 06.08.2020 23:54
Кількість переглядів: 56

Головним пріоритетом Нової української школи залишається створення належних умов для навчання здобувачів початкової освіти, раціональне використання потенціалу педагогічних працівників, упровадження в освітній процес концептуальних засад Нової української школи. Сучасний освітній простір дасть можливість перетворити заклади освіти на інноваційне середовище, у якому учні отримають навички та вміння самостійно здобувати знання, зможуть їх застосовувати у практичній діяльності.

Заклади загальної середньої освіти Андріяшівської сільської ради готуються до початку нового 2020-2021 навчального року. Продовжується процес закупівлі сучасних меблів, дидактичних засобів навчання, мультимедійного та комп’ютерного обладнання для першокласників. Також активно ведуться ремонтні роботи в кабінетах початкових класів.

У цьому році вже зроблено поточні ремонти у 4 кабінетах початкових класів (100%). На ремонтні роботи витрачено 648,963 грн із місцевого бюджету і 123,85 грн залучено з інших джерел.

Робота відділу освіти та закладів загальної середньої освіти Андріяшівської сільської ради з підготовки до нового навчального року триває.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень