A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

«GENIUS Olympiad 2024"

Дата: 22.05.2024 14:05
Кількість переглядів: 85

«GENIUS Olympiad» – наймасштабніший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі; конкурс шкільних проєктів, що був заснований та організований Terra Science and Education, а його партнером є Рочестерський технологічний інститут.

Вкотре вихованці Центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Андріяшівської сільської ради мали змогу поділитися своїми ідеями про збереження екологічної системи світу та запобігання глобальній екологічній катастрофі.

Цьогоріч Андріяшівську територіальну громаду представляла Анастасія РУЛЬКЕВИЧ, вихованка гуртка художньо-естетичного напряму «Образотворче мистецтво» (керівник Носенко Валентина Василівна), що функціонує на базі Волошнівської гімназії-закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. Конкурсна робота Анастасії «Мир в Україні-запорука збереження екосистеми світу. Борімось разом!» представлена у номінації «мистецтво», яка стала переможцем І (територіального) етапу, лауреатом ІІ (обласного) етапу проведення та була рекомендована для участі у національному фіналі Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада Геніїв України» (GENIUS Olympiad Ukraine) 2024.

На початку березня 2024 року відбувся фінальний етап, який передбачав онлайн-захист проєктів та спілкування з членами журі.

840 юних геніїв-фіналістів України представляли свої екопроєкти.

Робота нашої вихованки виборола «Почесну відзнаку» на фінальному етапі.

Вітаємо всіх учасників та їх керівників. Гордимося нашою командою-Анастасією РУЛЬКЕВИЧ та Валентиною НОСЕНКО! Сподіваємося, що наш проєкт стане частинкою заходів щодо запобігання екологічній катастрофі світу.

Разом до ПЕРЕМОГИ!!! Все буде Україна!

Проєкт «Мир в Україні-запорука збереження екосистеми світу. Борімось разом!»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень