A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

«GENIUS Olympiad 2024"

Дата: 22.05.2024 14:05
Кількість переглядів: 97

«GENIUS Olympiad» – наймасштабніший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі; конкурс шкільних проєктів, що був заснований та організований Terra Science and Education, а його партнером є Рочестерський технологічний інститут.

Вкотре вихованці Центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Андріяшівської сільської ради мали змогу поділитися своїми ідеями про збереження екологічної системи світу та запобігання глобальній екологічній катастрофі.

Цьогоріч Андріяшівську територіальну громаду представляла Анастасія РУЛЬКЕВИЧ, вихованка гуртка художньо-естетичного напряму «Образотворче мистецтво» (керівник Носенко Валентина Василівна), що функціонує на базі Волошнівської гімназії-закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. Конкурсна робота Анастасії «Мир в Україні-запорука збереження екосистеми світу. Борімось разом!» представлена у номінації «мистецтво», яка стала переможцем І (територіального) етапу, лауреатом ІІ (обласного) етапу проведення та була рекомендована для участі у національному фіналі Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада Геніїв України» (GENIUS Olympiad Ukraine) 2024.

На початку березня 2024 року відбувся фінальний етап, який передбачав онлайн-захист проєктів та спілкування з членами журі.

840 юних геніїв-фіналістів України представляли свої екопроєкти.

Робота нашої вихованки виборола «Почесну відзнаку» на фінальному етапі.

Вітаємо всіх учасників та їх керівників. Гордимося нашою командою-Анастасією РУЛЬКЕВИЧ та Валентиною НОСЕНКО! Сподіваємося, що наш проєкт стане частинкою заходів щодо запобігання екологічній катастрофі світу.

Разом до ПЕРЕМОГИ!!! Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Проєкт «Мир в Україні-запорука збереження екосистеми світу. Борімось разом!»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень