A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

Оновлено склад Молодіжної ради при Андріяшівській сільській раді.

Дата: 02.04.2024 10:09
Кількість переглядів: 51

15 березня 2024 року в Андріяшівській сільській раді пройшли установчі збори для формування складу молодіжної ради при Андріяшівській сільській раді.

  22 березня 2024 року відбулося перше засідання оновленого складу Молодіжної ради при Андріяшівській сільській раді. На засіданні було заслухано пропозиції нового складу молодіжної ради з плану розвитку та реалізації молодіжної політики на території Андріяшівської сільської ради.

   Також у порядку денному було окреслено основні напрямки подальшої роботи молодіжної ради, обрано голову, заступника, секретаря та прес-секретаря молодіжної ради при Андріяшівській сільській раді. Молоді люди налаштовані рішуче. Їхні інтереси багатогранні та спрямовані на позитивні зрушення фактично в усіх сферах життя. Спорт, мистецтво, освіта, проектний менеджмент, волонтерство, екологія, соціальна та інформаційно-комунікаційна сфери - це далеко не увесь перелік.
     Щиро вітаємо оновлений склад Молодіжної ради та бажаємо успіхів у подальшій діяльності на благо Андріяшівської сільської ради!

      А вже 28 березня голова молодіжної ради при Андріяшівській сільській раді Оксана Шолудько та провідний спеціаліст Відділу освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Наталія Лещенко відвідали регіональний молодіжний форум, де ознайомилися з інструментами та формами участі молоді, розглянули питання розвитку молодіжної політики в громаді.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень