A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

БЕЗПЕКА – ПРІОРІТЕТ СЬОГОДЕННЯ!!! ЩЕ ДВА КЛАСИ БЕЗПЕКИ ВІДКРИТО В АНДРІЯШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ!

Дата: 11.05.2023 17:07
Кількість переглядів: 152

       11 травня в Перекопівському ліцеї та Гудимівський гімназії в межах реалізації Всеукраїнського проєкту Міністерства освіти та науки, ухваленого розпорядженням КМУ від 7 вересня 2022, відбулось урочисте відкриття «Класів безпеки».

       Перший урок у створених класах для здобувачів освіти провели провідний інспектор відділу запобігання НС Роменського районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області Артем Сорока та фахівець відділу забезпечення заходів попередження НС та ЦЗ у Роменському районі центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Сумській області Віталій Півторак, які наголосили на дотриманні правил поведінки у разі оголошення Повітряної тривоги, ознайомили юних слухачів з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, надали додаткові розʼяснення щодо дотримання правил пожежної та мінної безпеки. Також працівники ГУ ДСНС передали для класу гуманітарну допомогу від Міжнародного фонду UNICEF Ukraine, щоб заняття стали ще цікавішими.

       Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Відділу освіти Андріяшівської сільської ради Ірина Труш зазначила, що відкриття в закладах осередків, де здобувачі відпрацьовуватимуть практичні навички з безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях є результатом чималих зусиль адміністрації, працівників, педагогів закладів. Звернула увагу, що найважливішим завданням педагогів у воєнний час є навчання дітей уникати небезпечних ситуацій та вміти правильно поводитись у випадку її виникнення; нагадала про правила поведінки у школі та про обовʼязкове дотримання правил дорожнього руху.

       В свою чергу здобувачі освіти довели, що вже мають певні знання з питань безпечної поведінки під час воєнних загроз.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень