A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

І етап обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2023 році

Дата: 04.05.2023 16:59
Кількість переглядів: 181

       26 квітня 2023 року відбулося засідання членів журі І етапу обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2023 році.

       Фестиваль-огляд фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» проводився з метою сприяння пошуку педагогічних ідей щодо модернізації та вдосконалення змісту дошкільної освіти, упровадження сучасних інноваційних моделей освітнього процесу, активізації професійного зростання, самоосвітньої та творчої діяльності педагогічних працівників громади, формування інноваційної культури педагога та ефективного розв’язання поставлених науково-методичних завдань для досягнення нової сучасної якості дошкільної освіти.

       На фестиваль-огляд було подано 5 робіт.

       Конкурсні роботи представлені в трьох номінаціях: «З Україною в серці» – формуємо соціально-громадянську компетентність дітей дошкільного віку», «Універсальний дидактичний посібник – дітям дошкільного віку», «Здорове та безпечне освітнє середовище в умовах сьогодення».

       Подані матеріали містили необхідну інформацію про учасників, були різнопланові за змістом, відображали сучасні підходи та основну освітньо-розвивальну мету досвіду, демонстрували послідовність реалізації окреслених завдань.

       Члени журі детально розглянули та оцінили кожну розробку, відзначили роботу та професіоналізм педагогічних працівників, які брали участь у І етапі обласного фестивалю-огляді фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2023 році.

       Кращі роботи було направлено на ІІ етап обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2023 році. Бажаємо успіхів та чекаємо на результати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень