A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

В Андріяшівській територіальній громаді відкрито ще один «Клас безпеки»!

Дата: 06.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 164

       У Волошнівській гімназії – закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів відбулося відкриття «Класу безпеки».

     Провідні фахівці Роменського районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області Артем СОРОКА та Максим БОРЗНА долучилися до відкриття та провели «Єдиний урок безпеки», де познайомили учнів із правилами пожежної безпеки у побуті, на прикладах реальних викликів Служби порятунку, пояснили як уникнути пожежі та нагадали алгоритм дій на випадок надзвичайної ситуації. Окрему увагу співробітники ДСНС зосередили на небезпеці використання таких предметів, як сірники, запальнички, особливо під час відпочинку на природі.

    Водночас фахівці Служби зауважили, що під час сигналу «Повітряна тривога», необхідно негайно слідувати до найближчого укриття або скористатися правилом «двох стін».

     Також школярі поповнили скарбничку своїх знань з питань, що стосуються мінної безпеки. Фахівці застерегли дітей не чіпати, не підходити, не пересувати предмети, що за зовнішніми ознаками схожі на вибухові пристрої.

       На завершення уроку кожен охочий зміг задати питання фахівцям служби та відчути себе у ролі справжніх пожежників ДСНС – приміряти спецодяг пожежників.

    Діти отримали багато позитивних емоцій та знання, які так необхідні в умовах сьогодення!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень