A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

Офіційне відкриття класу безпеки в Анастасівському ліцеї

Дата: 21.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 203

17 лютого в Анастасівському ліцеї — закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Андріяшівської сільської ради в межах проєкту Всеукраїнського Міністерства освіти та науки урочисто відкрився «Клас безпеки».

До події долучилися заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Сумській області Ігор Кирьянов, начальник Роменського районного управління Головного управління ДСНС України у Сумській області Сергій Кліщенко, інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Роменського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області лейтенант поліції Інна Холод, представниця обласного Департаменту освіти і науки Олена Єршова, голова громади Інна Дибчинська.

Медичні працівники та фахівці з мінної безпеки провели профілактичні бесіди для учнів, ознайомили з роботою рятувальників на прикладі роботи оперативно-рятувальної машини, роздали дітям солодощі та повітряні кульки з логотипом ДСНС.

На базі Анастасівського ліцею створений загін юних рятувальників, гаслом яких є: «Безпека у житті, життя в безпеці!»

Вже відкрито 10 класів безпеки у закладах загальної середньої, з них — 6 осередків безпеки в закладах дошкільної освіти Андріяшівської територіальної громади. Вони мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки підростаючого покоління — запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози й добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень