A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області

" Класи безпеки"

Дата: 05.01.2023 09:56
Кількість переглядів: 114

В закладах загальної середньої освіти Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області з метою посилення профілактичної роботи створені класи безпеки.

«Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчання школярів правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проєкт реалізує Міністерство освіти і науки України на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

В кабінеті безпеки учні різних вікових груп зможуть і в теорії, і на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги. Для молодших школярів створені ігрові куточоки.

Класи безпеки постійно поповнюються дидактичними матеріалами та наглядними посібниками. 

Відділ освіти дякує фахівцям Роменського районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області, які для класу безпеки передали дидактичні матеріали з питань мінної безпеки та дій під час надзвичайних ситуацій різного походження.

Світ став трішки безпечнішим для дітей, бо вони тепер знаютимуть та пам’ятатимуть правила безпеки!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень